Quantcast
Channel: Evenimente

TAX & FINANCE Forum, București eveniment hibrid, 20 noiembrie 2023

0
0

BusinessMark, cu susținerea Camerei Consultanților Fiscali, are plăcerea să vă anunţe organizarea “Tax & Finance Forum”, eveniment ce va avea loc pe 20 noiembrie 2023, în format hibrid, onsite, la Hotel Marriott din București și online.

Tax & Finance Forum va reuni consultanți fiscali și specialiști în fiscalitate, care vor aborda cele mai importante aspecte și noutăţi legislative cu impact fiscal, principalele modificări pentru contribuabilii români,  precum și soluții de adaptare la noile prevederi.

 

Detalii privind participarea :

Costul de participare pentru consultanții fiscali, membri ai Camerei Consultanților Fiscali este cu un discount de 30%.

La  înscrierea participanților în perioada de early bird (până la data de 5 noiembrie), se mai oferă o reducere suplimentară, astfel:

  • 490 RON (față de 700 RON) + TVA/persoană pentru participarea fizică, la Hotel Marriott din București
  • 420 RON (față de 600 RON) + TVA/persoană pentru participarea online

 

Pentru înscrierile efectuate după data de 5 noiembrie, costurile de participare vor fi:

  • 630 RON (față de 900 RON) + TVA/persoană pentru participarea fizică, la Hotel Marriott din București
  • 560 RON (față de 800 RON) + TVA/persoană pentru participarea online

 

Pentru înscrierea a doi participanți se acordă un discount suplimentar de 10%; 15% pentru trei participanți și 20% pentru 4 sau mai mulți participanți.

 

Ca să beneficiați de discount, vă rugăm să folosiți codul de discount CCF30, iar pentru echivalarea celor 5 ore de pregătire profesională avem rugămintea să adăugați în câmpul “Funcție” și codul de membru CCF.

 

Înregistrarea  participanților se face online, direct pe pagina evenimentului, accesând următorul link:  https://business-mark.ro/event/tax-finance-forum-2023-2/

Pentru mai multe detalii și înscrieri, vă rugăm să contactați organizatorii evenimentului la adresa de e-mail: office@business-mark.ro sau la numărul de telefon: 021 313 98 19.

 


Informare UPLR cu privire la acțiuni inițiate de asociații de profesii liberale din Uniunea Europeană în ultima perioadă, noiembrie 2023

Informare UPLR cu privire la Conferința „Ziua Profesiilor Liberale din România” ediția a XVI-a, 1 noiembrie 2023

0
0

 

 

Miercuri, 1 noiembrie 2023, Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României a organizat în parteneriat cu Uniunea Profesiilor Liberale din România, la Palatul Parlamentului, Sala Dimitrie Cantemir, Salonul Alb, dezbaterea cu tema “O nouă abordare privind expertiza tehnică judiciară și extrajudiciară“

 

 Evenimentul a avut loc în contextul manifestărilor prilejuite de cea de a XVI-a ediție a Conferinței anuale “Ziua Profesiilor Liberale din România” și s-a bucurat de sprijinul CEC BANK și ALPHA BANK, în calitate de parteneri.

 Scopul Conferinței a fost acela de a realiza un dialog între reprezentanții asociațiilor de profesii liberale și autoritățile publice centrale și instituții cu responsabilități și competențe în domeniul de reglementare al expertizei tehnice judiciare și extrajudiciare cu privire la principiile care guvernează acest domeniu de activitate, particularitățile expertizei pentru diferitele profesii liberale, crearea unui cadru juridic adecvat care să faciliteze înfăptuirea cu celeritate a actului de justiție etc.

 

 Din partea autorităților publice centrale și instituțiilor cu responsabilități și competențe în domeniul expertizei tehnice judiciare și extrajudiciare au participat senator CRISTIAN-AUGUSTIN NICULESCU-ȚÂGÂRLAȘ, Președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României; Av. CĂTĂLIN DANIEL FENECHIU, senator, Prim-Vicepreședinte al Uniunii Profesiilor Liberale din România; NICOLETA PAULIUC, Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senatul României; SIMONA SPĂTARU, Președintele Comisiei pentru constituționalitate din Senatul României; CRISTINA TRĂILĂ, membru în Comisia juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților; FLORIN IORDACHE, Președintele Consiliului Legislativ; MIHAI PAȘCA, Secretar de Stat în Ministerul Justiției și IOAN SAS, membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea societății civile, iar din partea profesiilor liberale DAN MANOLESCU, Președintele Uniunii Profesiilor Liberale din România și Președinte al Camerei Consultaților Fiscali; Conf. univ. dr. GHEORGHE IALOMIȚIANU, Președinte de Onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din România; Conf. univ. dr. VIOREL ANDRONIE, Vicepreședinte al Uniunii Profesiilor Liberale din România și Președintele Colegiului Medicilor Veterinari din România; FILIP STOICA, membru al Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România; ROBERT AURELIAN ȘOVA, Vicepreședinte al Consiliului Superior al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România-CECCAR; Executor judecătoresc BOGDAN MAGHIAR, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești; ADRIAN VASCU, Vicepreședinte al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România; Prof. univ. dr. farm. VALENTINA SOROCEANU, Director General al Colegiului Farmaciștilor din România; Notar public ION MARIN, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România; Av. NICOLETA POPESCU, Colegiul Medicilor din România; Psiholog pr. dr. CONSTANTIN-EDMOND CRACSNER, Președintele Colegiului Psihologilor din România; Conf. univ. dr. VASILE MEIȚĂ, Președintele Corpului Experților Tehnici din România; ALIONA GRĂDINARU, Vicepreședintele Uniunii Geodezilor din România; MIRCEA LAURENȚIU, Președintele Colegiului Osteopaților din România și DIANA-ALINA CRISTEA, Președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.

 

    În intervențiile lor, participanții la Conferință au subliniat necesitatea promovării unui nou act normativ privind expertiza tehnică judiciară și extrajudiciară adaptată realităților actuale ale societății românești, care să contribuie la înfăptuirea cu celeritate a actului de justiție în România și care să vină în sprijinul justițiabililor.

    Totodată, a fost evidențiată nevoia ca asociațiile de profesii liberale să fie reglementate deoarece acest cadru asigură independența membrilor lor în exercitarea profesiei, furnizarea de servicii de înaltă calitate și expertiză către beneficiarii acestora-clienții, pacienții și consumatorii și respectarea cu strictețe a prevederilor codurilor lor etice și deontologice.

    Participanții la eveniment au apreciat efortul depus de către membrii Grupului de lucru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, care au elaborat un prim document de lucru privind expertiza tehnică judiciară și extrajudiciară și și-au exprimat opinia în conformitate cu care se impune o accelerare a acțiunilor care să se finalizeze cu adoptarea cât mai curând a unei noi legi în beneficiul societății românești.  

    Conf. univ. dr. GHEORGHE IALOMIȚIANU a reiterat ideea necesității unificării sectorului socio-economic al profesiilor liberale prin aderarea la UPLR a asociațiilor de profesii liberale care nu sunt încă membre, fapt ce ar conduce la creșterea vizibilității profesiilor liberale la nivelul societății, precum și exprimarea lor ca o voce comună puternică în raporturile lor cu autoritățile publice și partenerii sociali.

Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2023, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2024, București - eveniment hibrid, 15 decembrie 2023

0
0

 

BusinessMark, cu suportul Camerei Consultanților Fiscali, are plăcerea să vă anunţe organizarea “Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2023, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2024”, ce va avea loc pe 15 decembrie 2023, în format hibrid, atât onsite (în locația Hotspot Workhub București), cât și online.

Conferința va reuni consultanți fiscali și specialiști în fiscalitate, care vor aborda cele mai importante noutăţi legislative cu impact fiscal, aspecte ce trebuie avute în vedere pentru închiderea exercițiului financiar 2023 – spețe contabile și fiscale, principalele tendințe privind IFRS și raportarea non-financiară.

 

 

Detalii privind participarea:

Costul de participare pentru consultanții fiscali, membri ai Camerei Consultanților Fiscali este cu un discount de 30%.

Costurile de participare pentru înscrierea în perioada de early bird (până în data de 10 decembrie) sunt:

  • 350 RON (față de 500 RON) + TVA/persoană pentru participarea fizică, în locația Hotspot Workhub București.
  • 280 RON (față de 400 RON) + TVA/persoană pentru participarea online.

Pentru înscrierile efectuate după data de 10 decembrie, costurile de participare vor fi:

  • 420 RON (față de 600 RON) + TVA/persoană pentru participarea fizică, în locația Hotspot Workhub București.
  • 350 RON (fata de 500 RON) + TVA/persoană pentru participarea online.

 

În cazul în care sunteți interesați și nu puteți participa la eveniment, puteți achiziționa înregistrarea conferinței la prețul de 400 RON + TVA.

La înscrierea a doi participanți se acordă un discount suplimentar de 10%, 15% pentru trei participanți și 20% pentru 4 sau mai mulți participanți.

Pentru a beneficia de discount vă rugăm să introduceți codul “CCF30”, iar pentru echivalarea celor 5 ore de pregătire profesională avem rugamintea să adăugați în câmpul “Funcție” și codul de membru CCF.

Înregistrarea  participanților se face online, direct pe pagina evenimentului, accesând următorul link:  https://business-mark.ro/event/financial-outcome-2023/

Detalii despre eveniment și înscriere se pot obține și  la adresa de e-mail: office@business-mark.ro sau la numărul de telefon : 021 313 98 19.

Informare UPLR cu privire la alegerea domnului Ciprian Teordor Mihăilescu, în funcția de Vicepreședinte al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale-UMPL

Informare UPLR cu privire la Adunarea Generală a Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale-UMPL din data de 28 noiembrie 2023

TaxEU Forum 2024 Bucuresti & Cluj-Napoca, februarie 2024

0
0

TaxEU Forum aduce în prim-plan noile prevederi din Codul Fiscal și schimbările de paradigmă în fiscalitate aduse de noul an, oferind o perspectivă de ansamblu asupra ultimelor reglementări legislative.

 

 

A XVIII-a ediție TaxEU Forum Bucuresti va avea loc pe 8-9 februarie 2024, la Hotel JW Marriott. Ediția cuprinde o zi de conferință, cu 4 sesiuni pline de informații utile despre noile reglementări fiscale și o zi dedicată celor 8 seminare specializate care vor răspunde problemelor cauzate de schimbările momentului în legislația fiscală.

PROGRAM (click aici)       VORBITORI (click aici)       ÎNSCRIERE LA EVENIMENT (click aici)

 

Prima ediție TaxEU Forum organizată în Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024, la Radisson Blu Hotel și va cuprinde o zi de conferință cu noutăți legislative din domeniul fiscal și o zi dedicată celor 4 seminare specializate care vor prezenta spețe actuale și exemple practice.

PROGRAM (click aici)       VORBITORI (click aici)       ÎNSCRIERE LA EVENIMENT (click aici)

 

Membrii Camerei Consultanților Fiscali vor beneficia de discount pentru ambele ediții TaxEU Forum 2024, pe toată perioada înscrierilor. Pentru a obține o reducere de 25%, vă rugăm sa introduceți codul TAXEUCCF24 în paginile de înregistrare de pe site, dedicate fiecarei ediții. De asemenea, pentru echivalarea participării la eveniment cu ore de pregatire profesională, vă rugăm să menționați funcția și numărul de carnet de membru CCF în formularul de înscriere.

Informare UPLR cu privire la acțiuni întreprinse de asociații de profesii liberale din Uniunea Europeană în ultima perioadă, februarie 2024


CCF prezentă la evenimentul de lansare a cărții “FISCALITATE TEORETICĂ ȘI PRACTICĂ”

0
0

Marți, 12 martie 2024, a avut loc la Timișoara lansarea unei cărți de referință în domeniul fiscalității, avându-l ca autor pe recunoscutul profesor univ. dr. IOAN TALPOȘ.

 La eveniment a participat în calitate de referent științific al cărții și DORU DUDAȘ - directorul executiv al Camerei Consultanților Fiscali.

CONFERINȚA ORDINARĂ ANUALĂ A CAMEREI CONSULTANȚILOR FISCALI 18 APRILIE 2024

0
0

Conferinţa ordinară anuală a Camerei Consultanților Fiscali (CCF) se va desfășura în data de 18 aprilie 2024, la ora 1230, cu prezență fizică a membrilor cu drept de vot, în București, la Institutul Național de Statistică, Sala de Conferințe, Bdul. Libertății nr.16, sectorul 5.

 

În caz de neîntrunire a cvorumului statutar, conferința va avea loc în aceeași zi și în același loc, la ora 1300.